У Чорному морі рф тримає до 13 кораблів, чотири з них - носії «Калібрів»

У Чорному морі рф тримає до 13 кораблів, чотири з них - носії «Калібрів»

Укрінформ
росія тримає у Чорному морі на бойовому чергуванні до 13 кораблів, з них чотири носії крилатих ракет "Калібр" загальним залпом 24 ракети.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Телеграмі.

"У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 13 ворожих кораблів, з них 4 носії крилатих ракет "калібр" загальний залп – 24 ракети", - ідеться в повідомленні.

В Азовському морі росія продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до одного корабля. У Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв "Калібрів", загальний залп – 72 ракети.

За добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 33 судна, з них 4 рухались із протоки Босфор; до Чорного моря – 29 суден, з них 7 продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря, наголосили у ВМС України.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили чотири пункти управління військ рф, три райони зосередження живої сили та зенітний ракетний комплекс С-300.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-