У росії затвердили план розвитку так званої

У росії затвердили план розвитку так званої "лнр" лише на рік

Укрінформ
У росії затвердили план соціально-економічного розвитку так званої "лнр" лише на рік.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, нещодавньою постановою уряду рф встановлено, що прогнози соціально-економічного розвитку захоплених територій розроблятимуться терміном на один рік.

"Тобто, не робиться ніяких виключень стосовно моделей середньострокового та довгострокового планування. Знають, що все це скоро скінчиться. Та чи розуміють це колаборанти?", - ідеться в повідомленні.

Так, у Троїцькому загарбники вже перевели відповідні установи на дистанційну роботу, бо бояться прильотів.

Читайте також: російська фсб організує терор на захопленій Луганщині

Замість того, щоб зробити хоч щось корисне, росіяни намагаються дізнатись справжнє ставлення до них й проводять на Луганщині "анонімне" телефонне анкетування.

Цікавляться настроями стосовно становища в області, задоволеністю роботи гауляйтерами й іншими проблемами - шукають ненадійних.

"Водночас ненадійних росіян вони не помічають. Як от у Антрациті, де бригада гастролерів отримала авансом немаленькі кошти за ремонт місцевих об’єктів та за у п’ять разів меншу суму найняла місцевих чоловіків із числа соціального дна. У підсумку - перші нічого не робили, другі трохи підзаробили, стан будинків і соцоб’єктів став гіршим, ніж до приїзду росіян", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники для формування складу "влади" у тимчасово захопленому Біловодську Луганської області привезли 15 чиновників із Новосибірська.

Фото: Telegram Луганська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-