Британська розвідка оцінила шанси «вагнерівців» у вуличних боях в Бахмуті

Британська розвідка оцінила шанси «вагнерівців» у вуличних боях в Бахмуті

Укрінформ
Вуличні бої потребують серйозної підготовки, тому цей тип бою навряд чи підійде погано підготовленим бійцям «ПВК Вагнера» та мобілізованим резервістам російської армії в Бахмуті.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє Міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

«З огляду на те, що бої в населених пунктах вимагають високопідготовленої піхоти з відмінним керівництвом на молодшому рівні, цей тип бою навряд чи підійде погано підготовленим бійцям «Вагнера» та мобілізованим резервістам російської армії», – заявили у відомстві.

Зазначається, що з того часу, як у липні 2022 року росіяни просунулися до Лисичанська та Сєвєродонецька, у війні не було затяжних великомасштабних боїв у населених пунктах.

При цьому в британському відомстві звернули увагу на те, що з червня 2022 року в районі Бахмута точаться інтенсивні бойові дії, але передова лінія проходить переважно на відкритій місцевості навколо східних підступів до міста.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 99 740 російських військових

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський під час поїздки в Донецьку область поспілкувався з військовими, які обороняють Бахмут, відвідав передові позиції однієї з бригад, заслухав доповідь про оперативну обстановку та вручив державні нагороди захисникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-