Зеленський подякував зенітникам за збиті «Шахеди»

Зеленський подякував зенітникам за збиті «Шахеди»

Відео
Укрінформ
Президент подякував 96-й київській та 208-й херсонській зенітним ракетним бригадам за збиті минулої ночі дрони-камікадзе, запущені російськими агресорами.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні наприкінці 299-го дня війни, передає Укрінформ.

«Сьогоднішній ранок у кількох регіонах і містах нашої держави був, на жаль, зіпсований характерним звуком іранських «Шахедів». Але більшість із них, на щастя, не долетіли до призначених цілей, і це зробило сьогоднішній наш ранок трохи кращим. 30 «Шахедів» збито – непоганий результат. Я дякую за цей результат і за захист українського неба всім нашим зенітникам, льотчикам, мобільним вогневим групам», - сказав глава держави.

Президент особливо подякував 96-й київській та 208-й херсонській зенітним ракетним бригадам, які показали найбільшу влучність

Він додав, що ці «Шахеди» – з нової партії безпілотників, яку росія отримала від Ірану.

Читайте також: У Києві сили ППО знищили 18 із 23 ворожих дронів

«Ось такий терористичний інтернаціонал двох режимів – допомагають воювати проти людей. Що ж, відповідатимуть за це спільно», - підсумував Зеленський.

Як повідомлялося, у ніч проти 19 грудня росія здійснила чергову масовану атаку дронами-камікадзе. Повітряні сили збили 30 із 35 запущених безпілотників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-