Залужний поділився з генералом Міллі висновком про війну: З таким ворогом можливо воювати до кінця

Залужний поділився з генералом Міллі висновком про війну: З таким ворогом можливо воювати до кінця

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів розмову із головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, під час якої увагу приділили питанню подальшого постачання озброєння, боєприпасів і техніки, необхідних для стримування російської повномасштабної агресії.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на Телеграм Генерального штабу ЗСУ.

«Підтримую сталий діалог із головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Актуалізував питання надання Силам оборони України озброєння, боєприпасів і техніки, необхідних для стримування російської повномасштабної агресії. Поділився з генералом Міллі своїм головним висновком активної війни з росією - з таким ворогом не тільки потрібно, але й цілком можливо воювати до самого кінця», - зазначив Залужний.

Він підкреслив те, що сподівається на подальшу дієву підтримку в реалізації планів Генерального штабу Збройних сил України.

Читайте також: Залужний – про суровікіна: звичайний полководець часів Петра І та «держиморда»

Як повідомляв Укрінформ, 14 грудня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів розмову з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Сторони також обговорювали наші потреби в озброєнні та техніці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-