Залужний: росіян і будь-яких інших ворогів треба вбивати, просто вбивати

Залужний: росіян і будь-яких інших ворогів треба вбивати, просто вбивати

Укрінформ
Досвід, здобутий з 2014 року, дуже допоміг та допомагає у відбитті російської агресії та веденні війни, найважливіша його складова полягає в тому, що ворогів треба вбивати, і не боятися це робити.

Про це Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний сказав у інтерв'ю виданню The Economist.

“Усе, що ми робили, коли почалася масштабна агресія, — це реалізовували не лише знання, які ми вже мали у 2014 році, а й навички та досвід, які здобули з того часу. І найважливіший досвід, який ми мали і який практикуємо майже як релігію, це те, що росіян і будь-яких інших ворогів треба вбивати, просто вбивати, і головне, ми не повинні боятися це робити. І це те, що ми робимо”, - сказав Залужний.

Головнокомандувач Збройних Сил України вказав на те, що з 24 лютого фронт з 403 км збільшився до 2,5 тис. км, тому основним завданням було розподілити менші сили таким чином, щоб нетрадиційною тактикою зупинити натиск.

Читайте також: Ситуація на фронті та потреба в ППО: Залужний поговорив з французьким колегою

Залужний переконаний, що нині радянські підходи в управлінні є не лише неефективними, а й шкідливими.

“Залишитися людиною, стати лідером. Бути розумнішим, бути сильнішим, бути більш талановитим і в такому випадку намагатися керувати людьми. Це релігія, яку я сповідував”, - сказав він.

Читайте також: Залужний - Міллі: ЗСУ не приймуть жодних перемовин, домовленостей чи компромісних рішень

Зразком для себе та прикладом для наслідування Залужний вважає колишнього командувача сухопутних військ Геннадія Воробйова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-