В Міноборони сказали, коли планують відновити контрнаступ ЗСУ

В Міноборони сказали, коли планують відновити контрнаступ ЗСУ

Відео
Укрінформ
Сили оборони відновлять активні контрнаступальні дії, коли ґрунт замерзне і стане твердішим для легшого проходу техніки.

Про це 11 грудня заявив міністр оборони Олексій Резніков під час пресконференції з міністром оборони Швеції Полом Йонсоном в Одесі, передає Укрінформ.

"Погодні умови, перехід від сухої осені до ще не морозної зими... ми спостерігали дощі та дуже важкі умови для атак з будь-якого боку. Тому що сирий ґрунт, і колісна техніка майже не може проходити... Я думаю, що це зменшення активності має місце через погодні умови. Але українські Збройні сили не думають зупинятися. Тому, використовуючи момент, коли грунт стане твердішим, я переконаний, що ми продовжуватимемо наші контратаки, кампанію зі звільнення наших територій", - зазначив він.

Читайте також: Резніков: Питання додаткової мобілізації поки не стоїть, людей достатньо - потрібна зброя

За словами Резнікова, план України "дуже простий - це звільнення всіх тимчасово окупованих територій України до стану на 1991 рік, коли міжнародно визнано кордони України".

Нагадаємо: раніше Президент України Володимир Зеленський заявляв, що українські військові готують просування вперед на окремих напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-