Розвідка - про вибухи в Енгельсі: за події на території рф відповідає уряд держави-агресора

Розвідка - про вибухи в Енгельсі: за події на території рф відповідає уряд держави-агресора

Укрінформ
За ситуацію на аеродромі в Енгельсі, де вибухом були пошкоджені два російські бомбардувальники, відповідає уряд російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це в ефірів загальнонаціонального телемарафону заявив представник ГУР МО Андрій Юсов.

“Можу розділити з усією країною хороші новини, коли у терористів щось палає, це не може не викликати позитиву. Тим більше, коли палають якісь летовища і місця базування стратегічних бомбардувальників, які вбивають мирних людей. Але все інше після перемоги ми зможемо детальніше проговорювати. За те, що відбувається на території держави-агресора відповідає уряд держави-агресора. Сьогоднішні події — це чергова ознака деградації їхньої, в тому числі, і військової інфраструктури. Все інше ми не можемо ані підтвердити, ані спростувати”, - повідомив Юсов.

Читайте також: У ЄС утрималися від коментарів щодо вибухів на російських військових аеродромах

Як повідомляв Укрінформ, на російських військових аеродромах – у Саратовській області та під Рязанню – сталися вибухи, що призвели до пошкодження літаків. За попередніми даними, вранці 5 грудня невідомий літальний апарат упав на злітно-посадковій смузі аеродрому в Енгельсі. У результаті виявилися пошкоджені два літаки. Також поранення отримали двоє осіб – вони були доставлені до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-