У п’ятиповерхівку під Харковом влучила російська ракета С-300

У п’ятиповерхівку під Харковом влучила російська ракета С-300

Укрінформ
По п’ятиповерхівці в селі Клугино-Башкирівка під Харковом загарбники завдали удару ракетою С-300, постраждала 67-річна жінка.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Близько півночі у с. Клугино-Башкирівка окупанти влучили ракетою С-300 в житловий будинок. Постраждала жінка 67 років, її госпіталізували до медичної установи та надали медичну допомогу, пацієнтка продовжить лікування амбулаторно. Ще одній 24-річній жінці надали допомогу на місці», - йдеться у повідомленні.

За даними Синєгубова, минулої доби знову під інтенсивними обстрілами був Куп’янський район. Загарбники продовжують нищити цивільну інфраструктуру. Внаслідок обстрілів виникали пожежі в гаражах, горіли авто, господарчі споруди.

«По Вовчанську та населених пунктах громади росіяни також наносять артилерійські удари, внаслідок одного з обстрілів пошкоджена приватна сільськогосподарська техніка», - зазначив начальник ОВА.

Читайте також: росіяни зруйнували на Харківщині майже 70 агропідприємств – ОВА

Як повідомлялося, уночі війська рф завдали ракетного удару по п’ятиповерховому будинку в с. Клугино-Башкирівка Чугуївської громади. Будівля частково зруйнована.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-