ЗСУ знищили комплекс С-300, з якого ворог стріляв по пологовому на Запоріжжі

ЗСУ знищили комплекс С-300, з якого ворог стріляв по пологовому на Запоріжжі

Укрінформ
Українські військові знищили зенітно-ракетний комплекс С-300, з якого росіяни 23 листопада обстріляли пологове відділення лікарні у Вільнянську внаслідок чого загинуло немовля.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Рашисти отримали першу ластівку помсти за вбивство немовляти у Вільнянську Запорізької області. Наші бійці знищили ракетний комплекс С-300, з якого російські терористи влучили у місцевий пологовий будинок", - написав він.

Федоров уточнив, що 23 листопада Сили спротиву оперативно знайшли місце дислокації ворожої установки, а артилерія ЗСУ завдала влучного удару.

"23 листопада близько 13:40 у селі Зелений Яр наші бійці ліквідували ворожий ракетний комплекс С-300. Очевидці почули спочатку два потужні вибухи, потім третій ще потужніший - спрацювала детонація", - розповів Федоров.

Читайте також: Обстріл пологового і загибель дитини: у мерії Вільнянська розповіли подробиці трагедії

За його словами, після цього загарбники почали в селі обшуки, виводили мешканців з домівок, перевіряли телефони, також було чутно автоматні черги.

Як повідомлялося, уночі 23 листопада росіяни випустили ракети по Вільнянську, одна з них влучила в лікарню, зруйнувавши пологове відділення. Загинув хлопчик, якому було два дні.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-