Міноборони профінансувало до військових частин 100% грошового забезпечення

Міноборони профінансувало до військових частин 100% грошового забезпечення

Укрінформ
Міноборони вже профінансувало на сто відсотків грошове забезпечення в частини.

Про це під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України сказала заступник міністра оборони України Ганна Маляр, передає Укрінформ.

«До кінця цього місяця і на початку наступного тут особливих новин не буде. Адже, як я казала на попередньому брифінгу, Міноборони вже профінансувало до військових частин 100% грошового забезпечення», – зазначила Маляр.

Вона нагадала, що воно включає: щомісячне грошове забезпечення (посадовий оклад, виплати за звання, вислугу років тощо), додаткову виплату за службу під час воєнного стану (30 тис. грн на місяць) та додаткову виплату за безпосередню участь у бойових діях (100 тис. грн на місяць).

За її словами, усі виплати українським воїнам надходять вчасно і в повному обсязі. У листопаді здійснили виплати за жовтень. Зараз, якщо є окремі індивідуальні звернення, Міноборони дуже швидко їх опрацює. Так само поступово здійснюються виплати родинам наших загиблих героїв.

«Що стосується виплат бойових. Велике значення має, наскільки вчасно і коректно командир передасть цю інформацію відповідним підрозділам для того, щоб були нараховані виплати», – наголосила Маляр.

Читайте також: На Донецькому напрямку ворог намагається здобути тактичну перевагу – Маляр

Як повідомляв Укрінформ, 18 жовтня Верховна Рада ухвалила зміни до бюджету на 2022 рік, якими збільшила військові видатки на 387 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-