Бойовика «днр» з позивним «Ланжерон» засудили до 15 років в'язниці

Бойовика «днр» з позивним «Ланжерон» засудили до 15 років в'язниці

Фото
Укрінформ
В Одеській області суд призначив покарання у вигляді 15 років ув'язнення з конфіскацією майна стрілку терористичної організації "днр" з позивним "Ланжерон", який брав участь у бойових діях проти Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомив у Телеграмі.

"За публічного обвинувачення прокурорів Одеської обласної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду місцевого жителя засуджено за участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України)", — ідеться в повідомленні.

Прокурор у суді довів, що учасник антиукраїнського руху в Одесі наприкінці травня 2014 року виїхав на тимчасово окуповану територію Донецької області, де проходив службу в підрозділах "руська православна армія", "республіканська гвардія міністерства оборони днр" та в складі окремої розвідувальної роти "тайфун" на посаді стрілка.

Доведено, що на посадах стрілка та командира окремих підрозділів зловмисник брав участь у бойових діях проти військовослужбовців ЗСУ у Слов’янську, Дебальцевому, Логвиновому, Пісках та у захопленні російськими військами інших населених пунктів й об'єктів Донецької області.

Читайте також: Ще одного бойовика «лнр» засудили до 10 років ув'язнення

Як повідомляв Укрінформ, за матеріалами Служби безпеки України до реальних термінів ув’язнення засуджені ще десятеро бойовиків терористичних організацій "л/днр". Зловмисники проведуть за ґратами від 13 до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-