Зеленський від імені народу подякував українським десантникам

Зеленський від імені народу подякував українським десантникам

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що українські десантники за будь-яких умов бойової обстановки просуваються вперед на найскладніших напрямках, виявляючи справжній героїзм і стійкість.

Про це йдеться у вітанні Президента Десантно-штурмовим військам Збройних Сил України, передає Укрінформ.

“Вітаю вас із професійним святом – Днем Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Загартовані у важких, кровопролитних боях з російськими загарбниками, українські десантники щоденно демонструють високий рівень підготовленості, навченості та професіоналізму, виконуючи найбільш складні і важливі завдання. Там, де ви – там успішний наступ, знищені ворог і його техніка, звільнені українські міста і села, там перемога”, - зазначив Зеленський.

Він наголосив, що у день професійного свята українські десантники мужньо боронять українську землю, за будь-яких умов бойової обстановки просуваються вперед на найскладніших напрямках, виявляючи справжній героїзм і стійкість перед лицем найжорсткіших випробувань цієї війни.

“Від імені українського народу дякую вам за звитягу, хоробрість і самопожертву, які ви демонструєте у боях з російським агресором”, - додав Президент.

Також він вшанував пямять українських десантників, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України.

“Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг.Впевнений, що військовослужбовці Десантно-штурмових військ Збройних Сил України й надалі надійно стоятимуть на захисті рідної землі”, - сказав Зеленський.

Глава Української держави побажав десантникам незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з російськими окупантами.

Читайте також: Залужний привітав Десантно-штурмові війська зі святом

Як повідомлялося, День десантно-штурмових військ Збройних сил відзначається щорічно 21 листопада від 2017 року. Вперше свято було відзначене урочистою церемонією на Михайлівській площі у Києві за участю Президента України і військового командування. Тоді пройшла церемонія заміни блакитного берета на берети кольору maroon разом із новим беретним знаком. Були вручені штандарт командувача ДШВ, прапор роду військ і встановлений текст клятви десантника.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-