росія вивела в Чорне море один ракетоносій із чотирма «Калібрами»

росія вивела в Чорне море один ракетоносій із чотирма «Калібрами»

Укрінформ
На бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають вісім російських кораблів, зокрема один ракетоносій із чотирма "Калібрами" на борту.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні два кораблі. У Середземному морі зафіксовані десять ворожих кораблів, зокрема п'ять носіїв "Калібрів" із загальним залпом 76 ракет.

Протягом доби, за даними ВМС, в інтересах російської федерації прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – два судна, жодне з яких не вийшло з протоки Босфор; до Чорного моря – 20 суден, одне з яких продовжило рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: У Запоріжжі ворожий обстріл зруйнував будівлю промпідприємства, є загиблий

Наголошується, що росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Як повідомляв Укрінформ, протягом 19 листопада російські війська здійснили один авіаційний та чотири ракетні удари, а також 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На окремих напрямках загарбники продовжують вести наступальні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-