На Донеччині потрапив у полон росіянин, якого «призвали» з в'язниці

На Донеччині потрапив у полон росіянин, якого «призвали» з в'язниці

Укрінформ
У Донецькій області бійці Державної прикордонної служби взяли в полон російського загарбника, який потрапив на фронт з місць позбавлення волі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

"Підрозділи Держприкордонслужби України у складі Сил оборони утримують визначені рубежі та відбивають штурмові атаки загарбників. Так, під час оборонного бою біля одного з міст Донеччини прикордонники відбили ворожу навалу й завдали втрат живій силі противника. Під час огляду поля бою з рівчака до наших оборонців вийшов з піднятими руками один з окупантів", - розповіли в ДПСУ.

За словами чоловіка, до війська його "забрали" з місць позбавлення волі, де він відбував покарання протягом останніх чотирьох років. Також полонений повідомив, що хворіє на ВІЛ.

Читайте також: В Україну вже прибувають новоспечені «мобіки» та засуджені з рф

Зазначається, що загарбник був переданий до компетентних органів з дотриманням усіх норм міжнародного гуманітарного права.

Як повідомляв Укрінформ, розвідкою встановлено, що приватна військова компанія "Вагнер" почала масово рекрутувати в російських тюрмах в’язнів, які страждають на тяжкі інфекційні захворювання, зокрема на ВІЛ та гепатит C.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-