У Генштабі привітали сержантів ЗСУ з професійним святом

У Генштабі привітали сержантів ЗСУ з професійним святом

Відео
Укрінформ
Генеральний штаб Збройних сил України привітав сержантів із професійним святом.

Як передає Укрінформ, про це вітання розміщене на сторінці Генштабу у Фейсбуці.

"18 листопада – День сержанта Збройних сил України. Вітаємо усіх сержантів та старшин Збройних сил України із святом! Успіхів, наснаги у всіх починаннях та Перемоги!", - зазначили у Генштабі.

Своєю чергою головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний наголосив, що на плечах сержантів і старшин тримається військо.

"Панове сержанти і старшини! Ви є лідерами для підлеглих і опорою для командирів. На ваших плечах тримається військо. Ваш досвід безцінний. Ваші імена вже в історії. Вами пишаються і будуть пишатися покоління українців", - написав він у Телеграмі.

Читайте також: Зеленський подякував сержантам ЗСУ: Ви надважлива складова війська

Як зазначив Залужний, він теж безмежно пишається кожним і дякує за службу. "Схиляю голову перед світлою пам’яттю полеглих побратимів", - зауважив головнокомандувач.

"Вітаю вас із Днем сержанта! Гордий бути з вами в одному строю. Разом до Перемоги! Честь! Відданість! Відповідальність! Професіоналізм!", - підкреслив Залужний.

Також голова Верховної Ради Руслан Стефанчук привітав сержантів Збройних сил України з професійним святом.

Вітання оприлюднила пресслужба Апарату ВР.

"Ваш девіз — честь, відповідальність, професіоналізм!.. Сьогодні наші сержанти Збройних сил України відзначають професійне свято! І я щиро вітаю кожного, хто з честю та зброєю у руках захищає нашу державу. Ви є прикладом у виконанні службових завдань, опорою нашого війська у цій важкій та жорстокій війні!" - наголосив спікер.

Він зазначив, що своєю службою військовослужбовці щодня доводять вірність присязі, залишаючись взірцем мужності та героїзму у боротьбі за Україну.

"Дякую, що завдяки вам ми всією країною радіємо за звільнені міста та села! Дякую, що наближаєте день нашої Перемоги!" - заявив Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, сержант зенітного ракетно-артилерійського дивізіону Житомирської бригади ДШВ збив уже понад 15 російських "Орланів" і два гелікоптери Ка-52.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-