Українська армія отримала достатньо зимової форми - Маляр

Українська армія отримала достатньо зимової форми - Маляр

Укрінформ
За останній тиждень Міноборони передало для забезпечення підрозділів ЗСУ більш як 57 тисяч пар зимового взуття, 11 тисяч бронежилетів та понад 8 тисяч шоломів.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України, передає Укрінформ.

За її словами, за тиждень прийнято на облік понад 63 тисячі зимових курток, майже 60 тисяч зимових штанів, понад 135 тисяч зимових шапок; а також більш як 20 тисяч курток костюма-утеплювача (так звана фліска), 81 тисяча комплектів натільної демісезонної та зимової білизни.

“Міноборони вже передало до ЗСУ достатньо зимової форми, щоб забезпечити потреби”, - сказала вона.

Водночас Маляр зауважила, що деінде ще є нюанси, пов’язані з логістикою на рівні підрозділів, але ці питання вирішуються. “Хочу відзначити, що в загальному обсязі, скажімо, зимових курток, які вже поставлено до військ, матеріально-технічна допомога від партнерів становить 10%”, - уточнила заступниця міністра оборони.

Читайте також: Військові на передовій забезпечені зимовою формою на 100 відсотків - Міноборони

Крім того, додала вона, резерв щодо засобів індивідуального бронезахисту утримується на рівні понад 200 тисяч бронежилетів і понад 100 тисяч шоломів. Здійснюється постійний рух, видача новим підрозділам, видача на заміну тощо.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Олексій Резніков запевнив, що Збройні сили України забезпечені всім необхідним до зими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-