США нададуть Україні ще більше засобів ППО - Білий дім

США нададуть Україні ще більше засобів ППО - Білий дім

Укрінформ
Радник президента США з питань національної безпеки Джейкоб Салліван засудив сьогоднішню масовану ракетну атаку російської федерації по території України та пообіцяв, що Сполучені Штати посилять протиповітряну оборону України.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі Білого дому.

“Сполучені Штати рішуче засуджують останні ракетні атаки росії проти України, які, здається, вразили житлові будинки в Києві та інші об’єкти по всій країні”, - сказав Салліван.

Він зазначив, що в той час, коли світові лідери зустрічаються на саміті G20 в Індонезії, щоб обговорити питання, які мають важливе значення для життя та засобів до існування людей у ​​всьому світі, росія знову загрожує людським життям і руйнує критичну інфраструктуру України.

“Ці російські удари лише посилять стурбованість G20 щодо дестабілізуючого впливу війни путіна. Наші думки з хоробрим українським народом, який продовжує демонструвати стійкість і мужність у захисті свого суверенітету та демократії”, - сказав радник Джо Байдена.

Читайте також: Українська ППО збила 73 із понад 90 крилатих ракет ворога – Повітряні сили

За словами Саллівана, США продовжуватиме надавати Україні допомогу у посиленні її обороноздатності, включаючи нові засоби ППО.

“Сполучені Штати і наші союзники та партнери продовжуватимуть забезпечувати Україну всім необхідним для свого захисту, включаючи системи протиповітряної оборони. Ми будемо з Україною стільки, скільки потрібно”, – сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 15 листопада рф завдала масованого ракетного удару по території України, завдавши руйнувань об’єктам критичної інфраструктури та житловим будинкам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-