Зеленський у Херсоні: Україна попри важкі бої крок за кроком звільняє захоплені території

Зеленський у Херсоні: Україна попри важкі бої крок за кроком звільняє захоплені території

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ у Херсоні заявив, що Україна крок за кроком звільняє захоплені території і попри важкі бої та високу ціну перемоги пройде цей складний шлях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Президента.

Володимир Зеленський відвідав визволений від російських загарбників Херсон / Фото: Ніна Ляшонок. Укрінформ

"Ми крок за кроком ідемо до всіх тимчасово окупованих територій нашої країни. Звичайно, це важко, це довгий і складний шлях. На цій війні – найкращі герої нашої країни", – зазначив Зеленський.

Він наголосив, що Україна не вірить заявам росії, яка намагається ввести в оману світову спільноту.

"Ми йдемо далі. Ми готові до миру, але миру для всієї нашої країни. Це територія всієї нашої держави. Ми поважаємо міжнародне право й суверенітет кожної держави, а зараз ідеться про суверенітет нашої держави. Тому ми боремося проти російської агресії", – зазначив Президент.

Він заявив, що Україна продовжить звільняти території, які захопив агресор.

"Нас не цікавить територія інших країн. Нас цікавить лише деокупація нашої країни, наших територій. Тому я не знаю, що буде наступним, але це буде", – наголосив Зеленський.

Президент акцентував, що сьогодні Україна платить велику ціну за перемоги на фронті, адже ворог не хоче добровільно повертати захоплене.

Читайте також: Скиглення росії про переговори не впливають на деокупацію України - Подоляк

"Ніхто так просто нічого не віддає. Ціна цієї війни висока. Людей поранено, велика кількість загиблих. Тому (російські війська – ред.) відійшли чи втекли – ми вважаємо, що втекли, тому що наша армія оточила ворога, і вони були в небезпеці. Були запеклі бої, і результат – ми сьогодні на Херсонщині", – зазначив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 14 листопада відвідав визволений від російських загарбників Херсон. У Херсоні він зустрівся з військовослужбовцями, а також узяв участь в офіційній церемонії підняття прапора України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-