На Луганщині російські солдати зґвалтували 12-річну дівчинку - перехоплення СБУ

На Луганщині російські солдати зґвалтували 12-річну дівчинку - перехоплення СБУ

Аудіо
Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області російські солдати жорстоко зґвалтували 12-річну дівчинку.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у перехопленні, яке Служба безпеки України опублікувала у Телеграмі.

"Поки одні загарбники тікають з Херсона, інші росіяни на тимчасово захопленій Луганщині показують своє "геройство" через нові воєнні злочини. Цього разу нелюди зґвалтували 12-річну дівчинку. А на захопленій Донеччині жертвою росіян стала жінка", - ідеться у повідомленні.

У розпорядження СБУ потрапили два перехоплення, на яких російські військовослужбовці розповідають про свої злочини.

"Короче, вот эти военнослужащие, изнасиловали 12-летнюю девчонку, 10 человек, их найти не могут. И поэтому не выпускают в город никого", - розповідає дівчині загарбник, якого нещодавно мобілізували в рф і чий підрозділ базується у Кремінній на Луганщині.

Читайте також: росія застосувала в Бахмуті фосфорні бомби - перехоплення СБУ

Мобілізований з-під Бахмута скаржиться в розмові на обмеження у пересуванні з цієї ж причини: "Ну короче, теперь ни в город, никуда не выедем… там дезертиры, короче, бабу изнасиловали. Либо, говорят, дезертиры мобилизованные, либо добровольцы".

"Стан жертв, як бачимо, росіян не цікавить. Для них важливо лише "выйти в город". Що ж, Збройні сили України зроблять усе, аби цей "вихід" для збіговиська ґвалтівників і мародерів був лише в один кінець", - наголосили в СБУ і додали, що ті, хто виживе, отримають законне покарання.

У СБУ нагадали, що системно працюють над виявленням воєнних злочинів росії. Слідчі спецслужби відкрили вже майже 16 тисяч кримінальних проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

Читайте також: Загарбник розповів про низькі виплати та відсутність навіть води - перехоплення

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони оприлюднило перехоплення: у якому військовослужбовець 239-го мотострілецького полку рф на Херсонському напрямку обговорює з дружиною втрати, пияцтво і дезорганізованість російської армії.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-