На півдні Сили оборони за добу знищили 40 загарбників

На півдні Сили оборони за добу знищили 40 загарбників

Укрінформ
Минулої доби на півдні  українська авіація двічі вдарила по районах розгортання сил противника, підтверджені втрати ворога за день - 40 загиблих.

Таку інформацію оприлюднило Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка у Таврійській операційній зоні залишається напруженою, але підконтрольною Силам оборони. Підрозділи Сил оборони продовжують проводити стабілізаційні заходи та закріплюються на зайнятих позиціях.Звільнені від окупантів міста та села Херсонщини й Миколаївщини повертаються до життя за української юрисдикції. До Херсонщини і самого обласного центру повернулась легітимна влада!», - йдеться в повідомленні.

російські військові продовжують фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра. Ворог продовжує евакуацію населення з цих районів та одночасно завдає вогневих ударів реактивними системами залпового вогню та артилерією різних калібрів по позиціях Сил оборони та по звільнених населених пунктах Херсонської й Миколаївської областей.

Читайте також: росіяни обстріляли з «Градів» селище на Херсонщині, загинули дві жінки

Протягом бойового дня ворог завдавав артилерійських ударів по позиціях українських підрозділів та територіальних громадах у Бериславському районі. Без постраждалих та втрат.

У відповідь, з метою придушення вогню ворожої артилерії авіація ЗСУ двічі відпрацювала по районах розгортання сил противника.

Ракетні та артилерійські підрозділи Сил оборони протягом дня здійснювали вогневий вплив по позиціях ворога й районах зосередження живої сили, техніки та озброєння на лівому березі Дніпра.

Читайте також: Бійці ВМС за тиждень знищили 159 загарбників і десятки одиниць ворожої техніки

«За уточненими даними, підтверджено зменшення ворожого війська на 40 рашистів та три військові автівки. Решта втрат противника, дорозвідуються», - зазначили в ОК «Південь».

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 12 листопада ліквідували близько 80 тисяч 210 російських загарбників.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-