Україна сяде за стіл переговорів, коли будуть виконані наші умови - Арахамія

Україна сяде за стіл переговорів, коли будуть виконані наші умови - Арахамія

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський чітко окреслив умови перемовин з росією, і Україна сяде за стіл переговорів тоді, коли вони будуть виконані.

Про це заявив голова парламентської фракції "Слуги народу", член Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Давид Арахамія у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наш Президент Володимир Зеленський чітко озвучив умови, за яких можна про щось говорити з росією. Це відновлення територіальної цілісності, відшкодування всіх завданих збитків, покарання усіх воєнних злочинців, дієві гарантії, що це не повториться", - наголосив Арахамія.

Читайте також: Арахамія: Коли на півдні будуть досягнуті поставлені цілі, українці дізнаються про це не від шойгу

Він нагадав, що багато розмов щодо переговорів з рф точилося до звільнення Херсона. Деякі публікації в ЗМІ з цього приводу мали скептичний характер.

"Впевнений, після успіхів на півдні вони уже неактуальні", - зауважив парламентарій.

Арахамія наголосив, що позиція Києва залишається незмінною: "Україна сяде за стіл переговорів тоді, коли наші умови будуть виконані".

Читайте також: Штати не тиснуть на Україну щодо переговорів з росією – Білий дім

Як повідомлялося, 9 листопада речниця мзс рф марія захарова заявила, що росія готова вести переговори з Україною "з урахуванням тих реалій, які складаються на поточний момент".

Міністерство закордонних справ України назвало цю заяву черговою димовою завісою та імітацією для перегрупування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-