росія тримає у Чорному морі 19 кораблів, один із них - носій «Калібрів»

росія тримає у Чорному морі 19 кораблів, один із них - носій «Калібрів»

Укрінформ
Станом на ранок 12 листопада, зс рф тримають у Чорному морі на бойовому чергуванні близько 19 кораблів, серед яких - один носій крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом 8 ракет.

Як передає Укрінформ, про це Військово-Морські сили Збройних сил України повідомляють у Телеграмі.

Крім того, в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 1 корабля; в Середземному морі – 10 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр" загальний залп – 76 ракет; в Каспійському морі – 3 ворожих носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп – 24 ракети.

За інформацією ВМС, за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 29 суден, з них 7 суден рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 42 судна, з них 6 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: Сили оборони за добу відбили ворожі атаки біля 14 населених пунктів

У ВМС констатували, що рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ з 24 лютого по 12 листопада ліквідували близько 80 тисяч 210 російських загарбників, що на 810 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-