У Маріуполі фіксують збільшення кількості загарбників і військової техніки

У Маріуполі фіксують збільшення кількості загарбників і військової техніки

Фото, відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими загарбниками Маріуполі фіксують зростання руху ворожих військових колон як з технікою, так і з БК, а також збільшення кількості військових рф.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграміповідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, який опублікував відповідні відео та фотографії з міста.

«Два дні поспіль в Маріуполі фіксуємо наслідки Херсонського відступу росіян. Стрімко збільшилась присутність військових окупантів… Також чергове зростання руху військових колон як з технікою, так і з БК. Щонайменше двічі на день колони вантажівок у кількості 40-60 автівок рухаються з напряму Мангуш на виїзд в напрям Волноваха/Донецьк», - написав Андрющенко.

За його словами, якщо раніше загарбники рухались повз місто, то зараз прибувають та зупиняються безпосередньо в Маріуполі, розквартировуються у порожніх будинках та квартирах місцевих жителів.

Читайте також: Загарбники мінують передмістя Маріуполя

Радник мера зазначив, що також у Маріуполі збільшується кількість техніки, яку частково паркують за звичкою прямо в житлових кварталах, неподалік власного розміщення.

«Можна стверджувати, що після Херсона Маріуполь впевнено перетворюється на головний військово-логістичний хаб та тилову базу окупантів», - заявив Андрющенко.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-