ЗСУ вдарили по штабу росіян на Херсонщині: знищені понад 30 загарбників і два танки

ЗСУ вдарили по штабу росіян на Херсонщині: знищені понад 30 загарбників і два танки

Укрінформ
Минулої доби українські військові завдали точних ударів по штабу російських загарбників у населеному пункті Червоний Маяк Херсонської області: знищено понад 30 агресорів, два танки та чотири вантажівки.

Таку інформацію оприлюднило Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка в Таврійському операційному районі напружена, але контрольована. Противник займає оборону вздовж лівого берега річки Дніпро. Але й на правому тривають заходи протидії. Ворог після відходу з правого берега основних підрозділів здійснив підрив Антонівських мостів з метою ускладнення подальшого пересування наших військ», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, Сили оборони продовжують заходи з деокупації населених пунктів на Херсонському напрямку. В ході успішних наступальних дій передові підрозділи наших військ дісталися правого берега Дніпра. Тривають заходи з виявлення та знищення противника в низці населених пунктів. Розпочато роботу й по обласному центру.

Тим часом ворог продовжує терор тилових регіонів і мирного населення. Протягом дня з «Градів», «Ураганів» та важкої артилерії атаковано Мирівську і  Марганецьку громади Нікопольщини. Близько 70 снарядів випущено по населених пунктах та відкритих територіях. Поранення отримали дві цивільні особи.

Читайте також: Херсонщина: на окремих ділянках ЗСУ вже дійшли до правого берега Дніпра

З Кінбурнської коси ворог бив «Градом» по Куцурубській громаді Миколаївщини. Без людських втрат.

Українська авіація двічі завдала ударів по скупченню техніки противника в Бериславському і Херсонському районах.

Ракетними та артилерійськими підрозділами ЗСУ виконано 34 вогневі завдання по районах зосередження живої сили та техніки ворога.

Підтверджені втрати ворога становлять: 25 військових, три самохідні великокаліберні гаубиці «Мста-С», шість одиниць автотехніки. Знищено склад ворожих боєприпасів в Каховському районі.

Читайте також: На правобережжі Херсонщини ще залишаються значні російські сили - розвідка

«У результаті точних ударів Сил оборони по штабу російських окупаційних військ у населеному пункті Червоний Маяк Херсонської області понад 30 окупантів загинули, знищено два танки та чотири вантажівки», - додали в ОК «Південь».

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого до 11 листопада ліквідували близько 79 тисяч 400 російських загарбників.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-