Заяви про «брудну бомбу» показують, що росія не знає, як діяти далі - розвідка

Заяви про «брудну бомбу» показують, що росія не знає, як діяти далі - розвідка

Укрінформ
Кремль проводить підготовлену на високому рівні інформаційну кампанію, яка покликана змусити міжнародне співтовариство посадити Україну за стіл переговорів з рф.

Як передає Укрінформ, про це представник ГУР МО України Вадим Скібіцький заявив виданню “La Repubblica”, коментуючи звинувачення країни-терориста у планах України застосувати “брудну бомбу”, повідомила в Телеграмі пресслужба відомства.

“Це підготовлена на високому рівні інформаційна кампанія, яка дуже тривожна. Це нагадує мені позицію росії щодо застосування хімічної зброї в Сирії та Лівії, і ми знаємо, як це було. Для цього ми запрошуємо представників МАГАТЕ перевірити всі наші об’єкти, включно з Чорнобилем, де в радянські часи виробляли плутоній для військових потреб. Мета кампанії – тиснути на міжнародне співтовариство, щоб змусити нас вести переговори. Це їхній старий спосіб підходу: коли вони вже не знають, що робити, вони піднімають питання ядерної та хімічної зброї”, – підсумував представник воєнної розвідки України.

Читайте також: Пропагандистам рф видали нові методички про «мобіків» та «хлопки» - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня представник ГУР МО Вадим Скібіцький попередив, що можливе застосування росією тактичної ядерної зброї у війні проти України може становити загрозу для усіх країн Чорноморського регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-