Зеленський: Ситуація складна по всьому фронту, інтенсивність боїв не зменшується

Зеленський: Ситуація складна по всьому фронту, інтенсивність боїв не зменшується

Укрінформ
Ситуація складна по всьому фронту, інтенсивність боїв не зменшується, та попри все, українські захисники не здають жодного сантиметра нашої землі.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«В інформаційному просторі поки певне зменшення кількості новин з фронту – повідомлень менше, ніж, наприклад, на початку осені. Але це не означає, що інтенсивність боїв стала меншою. Ситуація складна по всьому фронту. На окремих ділянках тривають, як і раніше, жорстокі позиційні бої. І особливо важко, теж як і раніше, на Донеччині. Окупанти несуть надзвичайно масштабні втрати, але наказ – вийти на адмінмежу Донеччини – у них не змінився. Не здаємо там жодного сантиметра нашої землі – і я дякую всім нашим героям, які тримають позиції на Донбасі», - сказав Зеленський.

Читайте також: Штати сфокусовані на тому, щоб ЗСУ мали все необхідне для звільнення Херсона – Пентагон

За його словами, українські військові чітко розуміють ситуацію на Херсонщині, усвідомлюють, що в планах у ворога, тож діють відповідно.

«Акуратно, продумано та в інтересах звільнення всієї нашої території: укріплюємо свої позиції, ламаємо російську логістику, послідовно знищуємо потенціал ворога утримувати в окупації південь нашої країни», - додав Президент.

Він відзначив, що на сході крок за кроком наші захисники рухаються до повернення українського прапора в усі наші міста і громади.

«Активно зміцнюємо і кордон», - додав Зеленський.

Читайте також: Не може бути ефективної кліматичної політики без миру на землі - Зеленський

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-