Президент подякував бійцям на Авдіївському напрямку за героїзм на полі бою

Президент подякував бійцям на Авдіївському напрямку за героїзм на полі бою

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував бійцям 79-ї окремої десантно-штурмової бригади за героїзм, який вони виявляють при обороні Авдіївського напрямку.

Про це він заявив у своєму вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

Президент повідомив, що наразі тривають дуже жорсткі російські атаки на Донеччині. Ворог зазнає серйозних втрат, але попри це продовжує гнати своїх мобілізованих і найманців на загибель.

"Я дякую всім нашим воїнам, які витримують цей страшний тиск, які зберігають стійкість і героїчно захищають наші позиції. А особливо я хочу відзначити сьогодні бійців 79-ї окремої десантно-штурмової бригади за хоробрість, за героїзм при обороні на Авдіївському напрямку", - сказав Зеленський.

Він також висловив подяку всім, хто залучений до ліквідації наслідків російських терористичних ударів по Харкову, Запоріжжю, по містах і громадах Дніпропетровщини, по Миколаєву.

Читайте також: На Херсонщині українські захисники знищили ворожий склад з боєприпасами

"Будь ласка, зауважте: дедалі частіше є повідомлення, що в Чорне море на бойове чергування не вийшов жоден носій «Калібрів». Це дуже вагомий результат, який забезпечили наші захисники", - зазначив Президент.

Він наголосив: що менше російського Чорноморського флоту - то безпечніше у Чорному морі. "І обов’язково буде такий день, коли ми зможемо прозвітувати, що забезпечили Україні повний захист від російської загрози як на морі, так і в небі. Я впевнений в цьому", - додав Зеленський.

Як повідомлялося, російська армія 5 листопада обстріляла сім населених пунктів у Донецькій області, є вбиті і поранені серед мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-