Купівля росією зброї свідчить про нікчемність їхнього ВПК - Веніславський

Купівля росією зброї свідчить про нікчемність їхнього ВПК - Веніславський

Укрінформ
Купівля росією зброї не змінить ситуації на фронті й свідчить про нікчемність російського військово-промислового комплексу.

Про це в ефірі телемарафону єдиних новин сказав народний депутат, член комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, представник Президента в Верховній раді Федір Веніславський, передає Укрінформ.

"Оці потуги росії щодо пошуку нових видів озброєння у таких, скажімо, не дуже розвинених з точки зору технологій країн, як Іран і Північна Корея, це насамперед визнання росією фактично нікчемності власного військово-промислового комплексу, який вона намагається вихваляти на різних міжнародних майданчиках... І з точки зору військового потенціалу. Такі поставки точно не змінять співвідношення сил на фронті", - сказав Веніславський.

Читайте також: росія створює точки напруги по всьому світу, щоб відволікти увагу від України - Веніславський

Він додав, що ситуація, зокрема на сході країни, напружена, але повністю контролюється, на Донецько-Луганському напрямку, де ворог мав найбільші амбіції по окупації територій, здійснити його плани не вдається.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських загарбників у районах 14 населених пунктів у чотирьох областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-