Резніков - про новий пакет допомоги від США: Це інвестиція у безпечне XXI століття

Резніков - про новий пакет допомоги від США: Це інвестиція у безпечне XXI століття

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков подякував Сполученим Штатам за надання Україні нового пакета військової допомоги вартістю 400 мільйонів доларів.

Про це він написав у Твітері, передає Укрінформ.

«Новий пакет допомоги США у сфері безпеки вартістю 400 мільйонів доларів є ще одним кроком до перемоги добра над злом та інвестицією в безпечне ХХІ століття. Кожна система ППО врятує десятки українських життів. Кожен танк знищить сотні загарбників», - зазначив очільник МОУ.

Як повідомляв Укрінформ, 4 листопада Міністерство оборони США оголосило про надання Україні нового пакета військової допомоги, що передбачає виділення фінансів на модернізацію протиповітряних ракет HAWK для передачі Україні.

Читайте також: Американські сенатори обіцяють продовжити допомогу Києву після виборів до Конгресу

Крім того, США нададуть Україні 45 оновлених танків Т-72Б із вдосконаленою оптикою, засобами зв’язку та бронюванням, а також 1100 тактичних БПЛА Phoenix Ghost, 40 броньованих річкових катерів, захищених систем зв'язку та систем спостереження.

Фінансування виділяється також на модернізацію 250 броньованих машин безпеки M1117 та на обслуговування й підтримку боєготовності вже переданої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-