Резніков запевняє, що проблем із забезпеченням ЗСУ одягом на зиму немає

Резніков запевняє, що проблем із забезпеченням ЗСУ одягом на зиму немає

Укрінформ
Ситуація із забезпеченням Збройних Сил України зимовим одягом є стабільною, проблем немає. 

Про це він сказав на брифінгу в Ukraine Media Center Odesa.

«У нас ніякої драми та переживань щодо забезпечення зимовим одягом немає. Я нагадаю, що та частина Збройних сил, яка прийняла бій у лютому цього року, була забезпечена, і були залишки на складах. Спочатку резерви поповнювалися саме тим, що було, а сьогодні завдяки укладеним контрактам Міністерства оборони Збройні сили у нас повністю забезпечені всіма необхідними критичними речами. Є певні елементи, коли мова йде про мільйони, умовно кажучи, про шкарпетки та білизну, або сотні тисяч, якщо говоримо про зимові куртки, теплі штани або тепле зимове взуття, але все, про що ми говоримо, закрита повністю критична потреба від командування сил логістики та перебільшена», - сказав Резніков.

Читайте також: Військові на передовій забезпечені зимовою формою на 100 відсотків - Міноборони

За його словами, нині оборонне відомство продовжує працювати над забезпеченням усіх, хто перебуває на полі бою, але поки зимовий одяг ще не складують. Хоча, наприклад, бронежилети та шоломи нині вже сотнями й тисячами є на складах.

Як повідомляв Укрінформ, заступник міністра оборони Ганна Маляр вже інформувала про те, що зимовий одяг для ЗСУ і все для зими закуплено, триває розвезення у війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-