Залужний обговорив із верховним головнокомандувачем сил НАТО ситуацію на фронті

Залужний обговорив із верховним головнокомандувачем сил НАТО ситуацію на фронті

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі, під час якої обговорили ситуацію на фронті.

Про це Залужний повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Поспілкувався телефоном із Верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Обговорили ситуацію на фронті. Вона напружена, проте контрольована. Противник утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту - до 80 атак щодня. Завдяки мужності та майстерності наших воїнів ми тримаємо оборону", - написав Залужний.

Під час розмови сторони відзначили проблему ракетних атак росії та застосування ударних безпілотних літальних апаратів. За словами Залужного, наші партнери розуміють необхідність постачання Україні систем протиракетної та протиповітряної оборони й докладають до цього значних зусиль.

Читайте також: ЗСУ за час повномасштабної агресії знищили 278 російських літаків - Залужний

Як повідомляв Укрінформ, з 24 лютого по 3 листопада ЗСУ ліквідували близько 74 тисяч російських агресорів та 258 ворожих гелікоптерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-