Франція засудила російські атаки, спрямовані на критичну цивільну інфраструктуру України

Франція засудила російські атаки, спрямовані на критичну цивільну інфраструктуру України

Укрінформ
Франція рішуче засуджує російські атаки, здійснені в понеділок вранці, які були спрямовані на критичну цивільну інфраструктуру в багатьох регіонах України.

Про це заявило Міністерство закордонних справ Франції, передає Укрінформ.

“Таким чином, російська федерація продовжує навмисні бомбардування цивільної інфраструктури, порушуючи міжнародне гуманітарне право. Франція продовжить свою підтримку української влади, Міжнародного кримінального суду та Євроюсту, щоб такі дії не залишалися безкарними”, - наголосили в дипломатичному відомстві.

Франція продовжить свою мобілізацію на підтримку громадянської стійкості України, в тому числі в короткостроковій перспективі з наближенням зими, і з цією метою організує міжнародну конференцію, яка відбудеться 13 грудня. ЇЇ мета - забезпечити конкретні відповіді на нагальні потреби українського населення та забезпечити послідовність міжнародної допомоги, яка йому надається, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: МЗС Франції пояснило, що стоїть за звинуваченнями рф на адресу Британії

Як повідомлялося, зранку 31 жовтня російські війська вчергове завдали масованого удару по об’єктах енергосистеми кількох областей України. Частину ракет збила ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-