Україна після падіння російської ракети у Молдові закликає якнайшвидше надати ППО та ПРО

Україна після падіння російської ракети у Молдові закликає якнайшвидше надати ППО та ПРО

Укрінформ
Україна має якнайшвидше отримати сучасні засоби протиракетної та протиповітряної оборони, оскільки ракетні атаки рф несуть пряму загрозу безпеці сусідніх країн.

Про це заявив речник МЗС Олег Ніколенко, коментуючи у Фейсбуці падіння російської ракети на півночі Молдови, передає Укрінформ.

Як зауважив Ніколенко, Україна постійно говорить про те, що російська федерація веде війну не лише проти нашої країни, а й проти Європи.

«Ракетні атаки, які рф запускає по українських містах з боку Чорного моря, білорусі, росії або Каспію, несуть пряму загрозу безпеці сусідніх країн. Саме тому критично важливо, аби Україна якнайшвидше отримала сучасні засоби протиракетної та протиповітряної оборони. Ці системи рятуватимуть життя людей та захищатимуть критичну інфраструктуру», - заявив речник МЗС.

Читайте також: Україна - під масованою ракетною атакою

Як повідомлялося, вранці 31 жовтня у розташованому на кордоні з Україною населеному пункті Наславча Окницького району на півночі Молдови впала російська ракета.

У МВС країни зазначили, що ракета була збита українською системою ППО. Наразі постраждалих немає, але вибиті вікна кількох будинків.

Вранці 31 жовтня росія знову завдала масованого ракетного удару по Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-