ЗСУ отримали нову партію  позашляховиків від західних партнерів

ЗСУ отримали нову партію позашляховиків від західних партнерів

Укрінформ
Західні партнери передали чергову партію позашляховиків для підрозділів Збройних Сил України, які перебувають на передовій.

Про це повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform, передає Укрінформ.

"Підрозділам українського війська, що виконують бойові завдання на передовій, передали автомобілі від країн-партнерів", – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в заході взяли участь депутат Європейського парламенту, польський політик і державний діяч Радослав Сікорський та заступник міністра оборони України Олександр Поліщук.

Євродепутат вручив ключі й документи на позашляховики українським військовослужбовцям та наголосив, що нині Україна відстоює не лише свою незалежність, а й бореться за свободу всього вільного світу.

"Там, де стоять і захищають свою землю воїни Збройних Сил України, відбувається захист демократичних цінностей всього світу. Хочу запевнити, що ЄС та Європарламент і надалі будуть разом з Україною. Героїзм і мужність військовослужбовців, які захищають Україну та кожного українця, дають вам право стати кандидатом для вступу до ЄС", – сказав Сікорський.

Читайте також: Литва відправила в Україну броньовані позашляховики та іншу техніку

Своєю чергою Поліщук подякував партнерам за надану допомогу та підтримку в боротьбі з російським агресором.

Сікорський також передав для ЗСУ прапор Євросоюзу. У відповідь на це заступник міністра оборони України зазначив: "Віримо, що незабаром прапор Євросоюзу буде доповнений ще однією зіркою, коли наша країна стане членом ЄС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-