Оборонна операція виконується згідно з планом – Залужний

Оборонна операція виконується згідно з планом – Залужний

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що попри абсолютну вогневу перевагу і збільшення кількості військ росіяни не мають успіху на полі бою, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану.

Про це Залужний сказав під час розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі, передає Укрінформ із посиланням на сторінку головнокомандувача ЗСУ в Telegram.

"Попри абсолютну вогневу перевагу, збільшення кількості військ та, відповідно, атак за рахунок, у тому числі мобілізованих, противник успіху не має. Завдяки мужності та професійності українських солдатів і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану", - наголосив Залужний.

Читайте також: ППО ефективно працює завдяки професіоналізму ЗСУ і допомозі партнерів – Залужний

Він також повідомив Міллі, що Сили оборони України зосереджують зусилля на таких ключових завданнях:

  • звільнити окуповані території,
  • не допустити захоплення ворогом нових ділянок,
  • забезпечити прикриття обʼєктів критичної інфраструктури нашої держави засобами протиповітряної та протиракетної оборони,
  • продовжити формування та підготовку резервів для ведення майбутніх бойових дій.

Як раніше повідомляло агентство, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провели телефонну розмову з радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу, під час якої було підтверджено курс Великої Британії на підтримку України та продовження двосторонньої співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-