шойгу - путіну: в рамках мобілізації призвали 300 тисяч осіб, відправлення у війська завершено

шойгу - путіну: в рамках мобілізації призвали 300 тисяч осіб, відправлення у війська завершено

Укрінформ
міністр оборони росії сергій шойгу на зустрічі з президентом володимиром путіним заявив, що в рамках оголошеної в росії «часткової мобілізації» призвали заплановану кількість резервістів - 300 тис. осіб, їх відправлення у війська завершено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Медуза».

За словами російського міністра, 82 тис. мобілізованих було направлено до зони проведення «спеціальної воєнної операції», тобто воєнних дій. Ще 218 тис. мобілізованих перебувають на полігонах та у процесі бойового злагодження. Середній вік призовників у рамках часткової мобілізації, за словами шойгу, становив 35 років.

Глава мінборони також визнав проблеми із постачанням мобілізованих, однак, за його словами, вони спостерігалися лише на початковому етапі і зараз уже вирішені.

Читайте також: У росії контрактник наїхав на колону строковиків, є загиблі та поранені

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. 21 вересня президент росії володимир путін оголосив про проведення часткової мобілізації в росії. Після цього міністр оборони росії сергій шойгу заявив, що буде мобілізовано 300 тис. резервістів. Точну кількість мобілізованих невідомо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-