Албанія підтримує Україну, бо росія загрожує всьому континенту - голова парламенту

Албанія підтримує Україну, бо росія загрожує всьому континенту - голова парламенту

Кримська платформа
Укрінформ
Албанія підтримує позицію та дії України, оскільки росія в синергії з різними авторитарними країнами загрожує цивілізації в Європі та на всій планеті.

Про це заявила спікерка парламенту Республіки Албанії Ліндіта Нікола на першому парламентському саміті міжнародної Кримської платформи, передає кореспондент Укрінформу.

«Українська війна – це наша війна. Ми бачимо синергічну дію різних агресивних авторитарних країн. російська військова агресія проти України та кібератаки проти вільних держав – це не лише напади на суверенітет, це те, що загрожує демократії та цивілізації в Європі та всій планеті», - сказала спікерка.

Глава парламенту Албанії наголосила, що як тимчасовий член Ради Безпеки Албанія підтримує позицію та дії України, а також підтримуватиме країни, які піддалися кібератакам.

Читайте також: Україна має право на повернення всіх окупованих рф територій – віцепрезидент ЄП

Як повідомляв Укрінформ, 24 – 25 жовтня у хорватському Загребі проходить перший парламентський саміт міжнародної Кримської платформи. До участі в заході запрошені делегації з понад 50 країн та інституцій, загалом очікується близько 400 політиків з усього світу. Україна також запросила представників країн, які не є членами платформи, зокрема з Південної Америки, Африки та Азії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-