Мобілізованим росіянами почали видавати іранські бронежилети і шоломи - розвідка

Мобілізованим росіянами почали видавати іранські бронежилети і шоломи - розвідка

Укрінформ
Через неспроможність забезпечити нову хвилю мобілізованих амуніцією власного виробництва зс рф стали використовувати спорядження іранського виробництва.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передає Укрінформ.

"Найближчим часом заплановано передачу 3000 одиниць бронезахисту – 1500 бронежилетів, 1500 шоломів виробництва «Milad» (Іран). Наразі іранська амуніція знаходиться на складі 1061 центру матеріально-технічного забезпечення 3 мотострілкової дивізії (Солоті/Валуйки, Бєлгородської області)", - зазначають у розвідці.

Крім того, за її даними, влада Ірану планує відправити нову групу радників для надання допомоги зс рф у бойовому застосуванні нового типу БпЛА «Arash-2» та іранських ракет класу «земля-земля», поставки яких планується розпочати вже найближчим часом.

Фото: gur.gov.ua

У ГУР також інформують, що з Ірану у кримський Джанкой вирушила група радників Корпусу вартових ісламської революції для надання допомоги у бойовому застосуванні та вдосконаленні БпЛА типу «Shahed-136» та «Mohajer-6».

Читайте також: У москві триває «часткова мобілізація», місцевим ЗМІ заборонили афішувати - розвідка

Як повідомлялося, представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що росія застосовує для обстрілів України іранські безпілотники-камікадзе Shahed-136, Shahed-13 і Mohajer-6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-