Денисенко переконаний, що у рф вже мобілізували 300 тисяч осіб

Денисенко переконаний, що у рф вже мобілізували 300 тисяч осіб

Ексклюзив
Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ України, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко висловив думку, що у росії вже мобілізували 300 тисяч осіб до армії.

Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

«Я, чесно кажучи, думаю, що вони (росіяни – ред.) вже мобілізували 300 тисяч (до армії – ред.). Ці легенди про те, що вони змогли (мобілізувати до армії – ред.) десь 200 (тисяч – ред.) – це насправді те, про що сказав путін. Але насправді вони точно вже мобілізували 300 (тисяч – ред.), і ніяких проблем із мобілізацією цих людей у них не буде», - сказав він.

Читайте також: У Центробанку рф заявили, що мобілізація завдала шкоди російській економіці

Окремо Денисенко, відповідаючи на питання про те, наскільки може бути масштабною мобілізація людей на тимчасово захоплених рф територіях нашої держави, зазначив, що, на його думку, росіяни робитимуть все від себе залежне, щоб максимально набрати людей із цих територій, і перш за все йдеться про Херсонську і Запорізьку області.

«Власне кажучи, для цього і був введений військовий стан на цих територіях», - переконаний радник міністра.

Читайте також: Мобілізовані росіяни благають родичів витягнути їх з війни за будь-яку ціну – СБУ

Як повідомляв Укрінформ, 14 жовтня ЗМІ поінформували, що президент рф володимир путін сказав, що у рф вже було мобілізовано 222 тисяч чоловіків з 300 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-