Ворог й далі обстрілює прикордоння Сумщини, за добу - 132 «прильоти»

Ворог й далі обстрілює прикордоння Сумщини, за добу - 132 «прильоти»

Укрінформ
російські загарбники у суботу продовжували обстрілювати прикордоння Сумщини, застосовуючи, зокрема "Гради", артилерію та міномети. За день зафіксовані 132 ворожі «прильоти». 

Про це повідомив у Телеграмі голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"За день було 143 «приходи» по громадах Сумщини. З них: сім мінометних обстрілів, загалом 72 «приходи», два артилерійські, 31 «приход» та один - із реактивних систем залпового вогню "Град", 40 «приходів». Есманська громада: мінометний обстріл одного з сіл. Юнаківська громада: ворог обстрілював територію громади двічі: одного разу з артилерії, вдруге - з мінометів. Пошкоджена лінія електропередач. Шалигінська громада: два мінометні та один обстріл з «Градів». Загорівся ліс", - написав Живицький.

За його даними, внаслідок одного з обстрілів у селі Ходине пошкоджені школу, дитячий садок, сільраду, водонапірну вежу, пам’ятник. У селі розбиті вулиці та городи. В іншому селі громади пошкоджені два житлових будинки, лінія електропередач.

Читайте також: Ворожий обстріл Нікопольського району: кількість поранених зросла до чотирьох

"Білопільська громада: мінометний обстріл с. Атинське, 15 мін. Путивльська громада: артобстріл, 11 приходів, село Малушине. Середино-Будська громада: мінометний обстріл, 11 мін. У селі Нововолодимирівка пошкоджено 2 приватних будинки, лінія електропередач. 68-річна жінка отримала осколкові поранення, наразі - у лікарні", - поінформував голова Сумської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники зранку в суботу обстріляли прикордоння Сумської області з міномета, зафіксовані 10 вибухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-