Працівників ЗАЕС, які підписали контракт із росатомом, можуть мобілізувати в армію рф

Працівників ЗАЕС, які підписали контракт із росатомом, можуть мобілізувати в армію рф

Укрінформ
За інформацією НАЕК "Енергоатом", працівників Запорізької атомної електростанції , які підписали контракт із росатомом, можуть мобілізувати в рашистську армію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

За інформацією джерел на Запорізькій АЕС, окупанти формують списки працівників станції, котрі підписали контракти з росатомом (АО «Экплуатирующая организация «Запорожская АЭС), щоб мобілізувати частину з них на службу в російську армію та/або рашистську територіальну оборону.

Читайте також: Близько 50 співробітників Запорізької АЕС перебувають у російському полоні – Енергоатом

Як повідомлялося, президент рф володимир путін підписав указ про воєнний стан на тимчасово окупованих територіях України - маріонеткових «днр» і «лнр» та захоплених частинах Херсонської і Запорізької областей.

ЗАЕС, найбільша атомна станція в Європі, з 4 березня захоплена російськими військовими. Відтоді загарбники розміщують на майданчику станції військову техніку та боєприпаси, а також обстрілюють прилеглу територію. Обстрілюють росіяни і саму станцію, руйнуючи ЛЕП, спричиняючи відключення зовнішнього живлення станції і звинувачуючи в цьому ЗСУ.

Читайте також: Зона безпеки навколо ЗАЕС: гендиректор МАГАТЕ може знову відвідати Україну та росію

Крім того, загарбники викрадають і катують працівників ЗАЕС. Президент НАЕК «Енергоатом» Петро Котін заявив, що близько 50 співробітників Запорізької АЕС наразі перебувають у російському полоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-