Ознак готовності росії застосувати ядерну зброю наразі немає - британська розвідка

Ознак готовності росії застосувати ядерну зброю наразі немає - британська розвідка

Укрінформ
Голова Центру урядового зв'язку Великої Британії, спецслужби відповідальної за ведення радіоелектронної розвідки, Джеремі Флемінг заявив, що нині немає ознак готовності росії застосувати ядерну зброю в російсько-українській війні.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив в інтерв’ю ВВС Radio 4.

«Мені зрозуміло, що - хоча нам може це не подобатися і ми можемо багато в чому ненавидіти те, як російська військова машина та президент путін ведуть цю війну - вони діють в рамках своєї доктрини, яка як ми розуміємо, допускає використання, включаючи ядерну зброю. Я впевнений, що путін стурбований небезпекою ескалації. Він думає про них по-різному. Проте я думаю, що це є ознакою того, що він ще не потягнувся до цих інших форм ведення війни», - заявив Флемінг.

Читайте також: НАТО не бачить підготовки рф до ядерного удару, але проведе навчання зі стримування - Столтенберг

Голова Центру урядового зв'язку Великої Британії зазначив, що будь-які розмови про ядерну зброю дуже небезпечні, і люди повинні бути дуже обережними з тим, як вони про неї говорять.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США не отримувало інформації, яка вказувала б на те, що кремлівський лідер вирішив піти далі своїх погроз щодо застосування ядерної зброї у війні з Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-