ЗСУ знищили зранку чотири ракети, випущені зі стратегічної авіації ворога – Ігнат

ЗСУ знищили зранку чотири ракети, випущені зі стратегічної авіації ворога – Ігнат

Укрінформ
Збройні сили України сьогодні зранку знищили чотири ракети ворога, які рашисти випустили з півночі Каспійського моря.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Укрінформ.

«Ворог продовжує атакувати Україну ракетами. Сьогодні ще один день, ще одна атака, небезпека ракетна по всій території держави. З 7 ранку фактично вилетіли ці літаки з району Астрахані, з півночі Каспійського моря. А до того ще, починаючи з третьої до півшостої години вже є повідомлення про збиття восьми дронів-камікадзе «шахед 136». Це сталося на Одещині та Миколаївщині. ОК «Піведнь» відпрацювало вдало, збито вісім цих камікадзе. З 7 ранку були запуски ракет. Попередньо щонайменше чотири ракети було випущено зі стратегічної авіації, і маємо таку інформацію, що на даний час чотири ракети вже знищено нашими підрозділами. Там задіяно і авіацію, і зенітні війська ,і переносні ЗРК наших мобільних груп. Робота бойова йде, наші підрозділи роблять можливе і неможливе, щоб перехоплювати ці надзвичайно складні цілі», - наголосив Ігнат.

Читайте також: Ворог застосовує високоточні ракети в масованому ударі по Україні - Ігнат

Речник підкреслив, що сьогодні по всій території України буде зберігатись ракетна тривога, адже відстань, яку долає ракета типу Х-101, може становити 5,5 тис. км.

Він нагадав, що вчора понад 50 ракет було запущено саме з літаків стратегічної авіації бомбардувальників Ту-95, Ту-160, це ракети Х-101, Х-555.

Як повідомляв Укрінформ, 10 жовтня росія розпочала масовану ракетну атаку по України. Загалом загарбники випустили вже 83 ракети, з них 43 знищено силами української ППО.

Внаслідок обстрілу було пошкоджено близько 70 об'єктів, з яких 29 об'єктів критичної інфраструктури. Станом на 7:00 вівторка, 11 жовтня, жертвами учорашніх масованих ракетних обстрілів є 19 осіб, ще 105 постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-