путін сприйняв вибух на Кримському мосту як особисту образу - CNN

путін сприйняв вибух на Кримському мосту як особисту образу - CNN

Укрінформ
Удар по Кримському мосту був ударом по престижу самого російського диктатора путіна.

Про це передає Укрінформ із посиланням на CNN.

Журналісти відзначають, що Кримський міст був проєктом путіна, на який будівництво якого рф витратила майже 4 мільярди доларів. На думку американського видання, Кримський міст, який незаконно з'єднав окупований півострів з материковою росією, за логікою путіна, є "обручкою" з самою Україною.

"путін зараз, мабуть, вважає, що повернення України до складу росії - це його історична доля. Ймовірно, атаку на Кримський міст він розглядає не тільки як напад на росію, але і як особисту образу. І він, найімовірніше, відповість зі злістю", - йдеться в аналізі.

Читайте також: путін відреагував на пошкодження Керченського мосту

В міру наближення бойових дій до росії путін бачить, що його "історична місія" знаходиться під загрозою. А це означає, що емоції можуть переважити розум. Для України, та й для світу це небезпечний момент, пишуть журналісти.

Нагадаємо: вранці 8 жовтня на Кримському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований український Крим, виникла пожежа, спалахнули цистерни з пальним, зруйновано частину дорожнього полотна. Рух мостом було зупинено, на АЗС на півострові утворилися величезні черги.

Читайте також: Черги автомобілів біля Кримського мосту розтягнулися на декілька кілометрів – ЗМІ

Радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав пожежу та руйнування Керченського мосту проявом конфлікту між фсб/приватними воєнними компаніями та міноборони/генеральним штабом росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-