В ОП відповіли на звинувачення путіна у підриві Кримського мосту

В ОП відповіли на звинувачення путіна у підриві Кримського мосту

Укрінформ
Звинувачення президента росії володимирв путіна в тому, що Україна причетна до руйнувань частини Кримського моста і це є тероризмом, має занадто цинічний вигляд.

Як передає Укрінформ, про це радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк написав у Твітері.

"путін звинувачує Україну в тероризмі? Це має занадто цинічний вигляд навіть для Росії. Не минуло й 24 годин, відтоді як ru-літаки випустили 12 ракет у житловий квартал Запоріжжя, убили 13 людей і травмували понад 50. Ні, тут лише одна держава-терорист, і весь світ знає, хто це", - написав Подоляк.

Читайте також: Подоляк: Порядок денний формують ЗСУ, і немає різниці, які укази підписує путін

Як повідомлялося, вранці 8 жовтня на Керченському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований Крим, зафіксували вибух і пожежу. На залізничній частині мосту згорів вантажний поїзд, на автомобільній - обвалилася частина дорожнього полотна.

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав пожежу та руйнування Керченського мосту проявом конфлікту між фсб/приватними військовими компаніями та міноборони/генеральним штабом росії.

9 жовтня повідомляється про затори біля Кримського мосту, що розтяглися на декілька кілометрів. За словами місцевих жителів, переправа працює тільки для вантажівок, а рух мостом організовано однією неушкодженою смугою.

Як повідомлялося, у ніч проти 9 жовтня загарбники завдали ударів ракетами С-300 та X-22 по житлових кварталах Запоріжжя. Під вогонь потрапили десятки приватних будинків, два багатоквартирні та інша цивільна інфраструктура міста. Вбиті щонайменше 13 цивільних, ще 60 поранені, зокрема 6 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-