Із 21 вересня ЗСУ встановили контроль над 93 населеними пунктами Харківщини

Із 21 вересня ЗСУ встановили контроль над 93 населеними пунктами Харківщини

Укрінформ
Із 21 вересня Збройні сили України встановили контроль над 93 населеними пунктами у Харківській області.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, передає кореспондент Укрінформу.

"З 21 вересня нашим військам вдалося просунутися в глибину оборони противника на 55 км, встановити контроль над 93 населеними пунктами, взято під контроль понад 2 тис. 400 квадратних кілометрів Слобожанщини", - сказав Громов.

Він додав, що у Харківській області на напрямку Куп'янськ та Сватове противник намагається вести стримуючі дії, щоб уповільнити просування наших військ. Також російські загарбники намагалися вести штурмові дії в районах населених пунктів Ветеринарне, Козача Лопань, Гоптівка, Селеча та Зелене, але успіху не мав.

Читайте також: Гуменюк назвала населені пункти, звільнені ЗСУ на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби авіація ЗСУ завдала понад 10 ударів по противнику, підтверджено ураження дев’яти районів зосередження озброєння, а також двох зенітно-ракетних комплексів армії рф. На Херсонському напрямку ворог зазнав значних втрат, переправляє поранених через Дніпро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-