Коли на території повертається український прапор, про фарс з анексіями ніхто не згадує - Зеленський

Коли на території повертається український прапор, про фарс з анексіями ніхто не згадує - Зеленський

Укрінформ
Коли на наші території повертається український прапор – про російський фарс із папірцями та анексіями ніхто і не згадує - окрім правоохоронних органів нашої держави.

Про це у своєму вечірньому відеозверненні поінформував Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«Це, знаєте, така тенденція... Нещодавно хтось десь проводив псевдореферендуми, а коли повертається український прапор – про російський фарс з якимись там папірцями і якимись там анексіями ніхто й не згадує. Окрім, звичайно, правоохоронних органів України», - зазначив Зеленський.

Він заявив, що кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти України, буде за це відповідати.

Зеленський зазначив, що він щоденно як мінімум двічі – вранці та ввечері - отримує звіти від наших військових, і що цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від росіян населених пунктів в рамках нашої оборонної операції, що триває.

Читайте також: Земан засудив крадіжку росією українських територій

«Найбільш медійною зараз стала історія звільнення Лиману Донецької області. Але успіхи наших воїнів не обмежуються тільки Лиманом. І я дякую усім, хто наближає ці моменти перемог, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі», - сказав він.

Президент уточив, що він дякує усім - від генералів до рядових, від професійних військових, розвідників, спецслужбовців – до волонтерів і кожного, хто допомагає обороняти Україну.

Читайте також: Науседа: Рішенням про «приєднання» територій України рф перейшла ще одну «червону межу»

«А особливо відзначу за успіхи на сході нашої країни 25-ту, 80-ту, 81-шу, 95-ту бригади десантно-штурмових військ; 14-ту і 92-гу окремі механізовані бригади; 1-шу, 4-ту і 17-ту танкові бригади; Сили спеціальних операцій; підрозділи Національної гвардії та Національної поліції; співробітників СБУ; і наших розвідників – ГУР МО. Дякую, воїни», - поінформував він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Володимир Зеленський заявив, що Збройні Сили України повністю зачистили від росіян місто Лиман на Донеччині.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-