Авіація ЗСУ в суботу завдала 21 удар по російських загарбниках

Авіація ЗСУ в суботу завдала 21 удар по російських загарбниках

Укрінформ
Станом на 18:00 1 жовтня, українська авіація завдала 21 удар по ворогу, а ракетні війська і артилерія уразили чотири командні пункти, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два ворожі склади з боєприпасами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Для підтримки дій наземних угруповань авіація Сил оборони протягом доби завдала 21 удар. Підтверджено ураження опорного пункту противника, 17 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили один БпЛА", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ракетні війська і артилерія уразили чотири командні пункти, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. В зону ураження також потрапили два склади з боєприпасами.

Читайте також: ЗСУ відбили атаки ворога поблизу п’яти населених пунктів

У Генштабі зазначили, що лише у результаті вогневого ураження ворожого об’єкта в районі Золотого Луганської області росіяни втратили близько шістдесяти осіб загиблими та пораненими, а також чотири одиниці військової техніки.

Як повідомлялося, за період повномасштабного вторгнення рф в Україну ЗСУ вже ліквідували 59 610 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-