ЗСУ відбили атаки ворога поблизу п’яти населених пунктів

ЗСУ відбили атаки ворога поблизу п’яти населених пунктів

Дані Генштабу
Укрінформ
Від обстрілів росії за день постраждали понад 11 населених пунктів України. ЗСУ відбили атаки ворога поблизу п'яти міст і селищ.

Про це у Фейсбуціповідомляє Генштаб ЗСУ, передає Укрінформ.

"Противник завдав 3 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснив більше 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Крім того, для завдання ударів по об’єктах інфраструктури ворог задіяв БпЛА. Від ворожих ударів постраждало понад 11 населених пунктів. Це, зокрема, Бахмут, Трудове, Богоявленка, Новоукраїнка, Залізничне, Іллінка, Нікополь, Благодатівка, Миколаїв, Очаків та Одеса", - йдеться у повідомленні.

За добу Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Козача Лопань, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве та Первомайське.

Читайте також: Морпіхи за тиждень ліквідували понад 140 росіян та 10 САУ

Зазначається, що на тимчасово захопленій території України російська окупаційна влада, грубо порушуючи правила ведення війни та права людини, активізувала примусову мобілізацію чоловіків призовного віку для поповнення втрат російських військових частин. Для своєчасного виконання мобілізаційних заходів та придушення спротиву місцевого населення до міст Бердянськ і Мелітополь прибули додаткові підрозділи росгвардії.

Як повідомлялося, за період повномасштабного вторгнення рф в Україну ЗСУ вже ліквідували близько 59 610 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-